Hungary
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

A 88 éves Michael Caine visszavonul a színészettől

A kétszeres Oscar-díjas színész inkább az írásra koncentrál ezután.

Nem tekint már magára dolgozó színészként Michael Caine. A művész erről egy BBC rádióinterjúban beszélt. Elmondta, hogy gerincproblémával küzd, emiatt nehezen jár, ami megnehezíti a munkát. Viszont több sikeres könyvet írt, ezért már inkább íróként gondol magára, mint színészként, írja a People magazin. Caine szerint az írás azért is jobb, mint a színészet, mert színészként minden reggel fél 7-kor kell kelni, hogy bemenjenek forgatni a stúdióba, míg írni az ágyból is lehet.

Caine legújabb filmjéről, a 2019-ben forgatott Best Sellersről elmondta, hogy lehet, hogy ez lesz az utolsó filmje. Nem kap már annyi ajánlatot, mint korábban, és amúgy sem készülnek olyan filmek, amiket készíteni szeretne. Ráadásul 88 éves, ilyen korú emberekre ritkán írnak főszerepeket.

Caine nemrég jelentette be, hogy az unokái miatt felhagy az ivással. „Úgy döntöttem, hogy kicsit tovább élek. Visszavettem az ivásból, és másképp tekintek az életre. Nem gondoltam, hogy unokáim lesznek, és most hirtelen hárman is vannak” – mondta egy interjúban. A színész hangsúlyozta, hogy a nagyapaság többet jelent neki, mint a két Oscar-díja vagy a lovagi címe, és a 60 éves karrierje ellenére azt tartja a legnagyobb teljesítménynek, hogy apa lett.