Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

A Kutyapárt megalapította a Mészáros&Mészáros&Mészáros kft.-t, hogy végre nyerhessen a közbeszerzéseken

Az állami beszerzéseken mostantól eggyel több Mészáros-cég indulhat.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Facebook-oldalán jelentette be, hogy megalapította a Mészáros&Mészáros&Mészáros (M&M&M) kft.-t, a cég képviselője pedig a párt elnöke, Kovács Gergely.

„Végre mi is jó eséllyel indulhatunk állami tendereken” – közölte a viccpárt, hozzátéve, hogy „ugyanitt cégeket keresünk, akik jönnének majd ellenünk veszteni a közbeszerzéseken, mert fontos fenntartani a verseny látszatát”. A névválasztás természetesen nem véletlen, Mészáros Lőrinc a Mészáros és Mészáros kft-vel arat sokszor sikert a közbeszerzéseken. Ezekről a sikerekről ide kattintva olvashat.

A Kutyapárt által alapított cég fő tevékenységi köre egyébként csomagküldő, internetes kereskedelem, adatfeldolgozás, web-hoszting szolgáltatás, és egyéb szakmai, tudományos és műszaki tevékenység. Az egyelőre nem tiszta, hogy ezzel a profillal milyen közbeszerzéseken indulnának, talán a kormany.hu vagy a miniszterelnok.hu honlapot akarják működtetni.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.