Hungary

A Netflixen köthet ki az Atomszőke folytatása

A Games Radarnak adott interjút Charlize Theron, amelyben a színésznő arról is beszél, hogy folytatás készülhet a 2017-es Atomszőke c. akciófilmhez, méghozzá a Netflixen.

Theron azt interjúban elmondja, hogy hosszasan tárgyaltak Scott Stuberrel, a Netflix saját gyártású filmekkel kapcsolatos részlegének vezetőjével, aki kifejezetten érdeklődőnek látszott, hogy az Atomszőke 2 a Netflixen kössön majd ki. Theron szerint már írják a forgatókönyvet, és szerinte komoly lehetőséget rejt az, hogy az első filmben alig bontották ki a főhős személyiségét és múltját.

A 2017-es, Budapesten forgatott Atomszőke a The Coldest City nevű képregényen alapul, és az a David Leitch rendezte, aki dolgozott az első John Wicken, a Deadpool 2-n és a Hobbs és Shaw c. Halálos iramban-spinoffon, de rábízták az egyelőre előkészítés alatt álló The Division játékadaptációt is.

A filmről annak idején azt írtuk, hogy Theron nagyon szexi és menő végig, kár, hogy maga a film nem lett az.

Football news:

Simeone on relegation from the Champions League: there Are no excuses. We couldn't play the way we wanted to
Nagelsmann about sparring with Simeone, He wants to win even on the way to the locker room. Amazing coach
Hans-Dieter flick: Messi is by far the best player in the world in recent years. It cannot be compared with Levandovsky
Whether he can challenge the appointment of a Dutch referee for the match against city. If the English win, Ajax will be in the Champions League group
Bruno Fernandes: Winning the Europa League will be important for next season. Manchester United wants to win the Premier League
Leipzig midfielder Adams to PSG: we are confident
Keylor Navas may miss the match against Leipzig due to a hip injury