Hungary

A zuglói szocialista alpolgármester inkább kizáratná Hadházy Ákost az előválasztásról

A zuglói szocialista alpolgármester, Hajdu Flórián elég egyszerűen kezelné a Hadházy Ákos és Tóth Csaba között kibontakozott nézeteltérést: kizárná a Momentum és a MMM által támogatott független országgyűlési képviselőt a versenyből. Legalábbis ez derül ki Hadházy Ákos Facebook-bejegyzéséből, amelyhez a vonatkozó dokumentumot is csatolta.

A bejegyzés szerint Hajdu Flórián azzal indokolt, hogy Hadházy „megsértette” Tóth Csaba emberi méltóságát akkor, amikor dokumentumokkal igazolta, „hogyan rejtett el egy kamu alapítványba egy sok százmillió forintos telket”.

„Az alapítvány egyik kurátora amúgy pont a későbbi zuglói alpolgármester”  – jegyezte meg Hadházy Ákos zárójelesen. Hozzátette, az Országos Előválasztási Bizottság kérésére elküldi azokat a dokumentumokat, amelyek a korrupcioinfo.hu oldalon is megtalálhatók. A politikus zárásképpen mindenkit az előválasztási szavazáson való részvételre buzdított.

Football news:

Joan Laporta: The Super League is alive, it will replace the Champions League. Juve, Real Madrid and Barcelona continue to win in the courts
Karim Benzema: Clasico remains the best match in football. It doesn't matter which players are playing
In favor of PSG, after the VAR, they awarded a penalty for playing with their hand. Perhaps Icardi had fouled before
Arsenal defender White: I don't watch football. All I want when I come home is not to think about him
PSG have three strong-willed victories in this Ligue 1 - over Angers, Lyon and Troyes
Camp Nou lacks care. Under Rosel, the stadium was polluted by pigeons, under Bartomeu there were 127 construction defects
Joan Laporta: My worst moment at Barca was the departure of Messi. The best is a loan of 595 million euros