Hungary

Állati kegyetlenség: szólt a buszsofőr a fiataloknak, hogy húzzanak maszkot, erre ők agyhalottra verték – most halt meg az áldozat

Franciaországban történt az eset.

Állati kegyetlenség: szólt a buszsofőr a fiataloknak, hogy húzzanak maszkot, erre ők agyhalottra verték – most halt meg az áldozat

Eljárás indult négy ember ellen a franciaországi Bayonne-ban, mert néhány nappal ezelőtt agyhalottra vertek egy buszsofőrt. Mindez vasárnap este történt. A BBC azt írja, a csapat jegyek és – annak ellenére, hogy kötelező lett volna – szájmaszk viselése nélkül akart felszállni a járműre. Amikor ezt az 50-es éveiben járó sofőr meg akarta akadályozni, nekiestek és brutálisan összeverték. A férfit a kórházban agyhalottnak nyilvánították.

Az ügyben egy 22 és egy 23 éves férfit szándékos emberöléssel, míg 30 év körüli társaikat segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják. Vádat emeltek ellenük, mindannyian előzetes letartóztatásban vannak.

Az Index azt írja, a buszsofőrt mostanra halottnak nyilvánították. A szomorú hírről lánya tájékoztatta az AFP hírügynökséget, mondván, úgy döntöttek, elengedik a férfit – az orvosok és ők is így érezték helyesnek.

Forrás: Blikk/Index

Kép: Pixabay

Football news:

Frankie de Jong: Barca have a lot of problems, the match with Bayern showed that. A lot of things need to change
Philippe Coutinho: it was unusual to Play against Barca, but I have a contract with Bayern
Bartomeu does not intend to retire after 2:8 from Bayern
Bayern punished Barcelona for an 8-man defense. In this match, Messi was the problem, not the solution
L'equipe put Setien one for 2:8 with Bayern. For the first time, such an assessment was received by a coach
Pozornik! Barca fans met the team at the hotel after 2:8 from Bayern
Bayer's CEO confirmed that Havertz wants to leave the club