Hungary

Az egész szezonra kidőlt a Cleveland Browns sztárja

Keresztszalagszakadás miatt egész szezonra elveszítette egyik legjobb elkapóját, Odell Beckham Jr-t a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Cleveland Browns – írja az MTI.

A 27 éves játékos bal térde vasárnap a Cincinnati Bengals elleni csoportrangadó első passzjátékánál sérült meg, amikor az irányító Baker Mayfield által eladott labdát próbálta meg visszaszerezni.

A 2014-ben az év újonc támadójának megválasztott Beckham az 5/2-es győzelmi mutatóval álló Brownsban sérüléséig 319 elkapott és 72 futott yardot szerzett, összesen négyszer jutott be a célterületre.

Az elkapónak ez már nem az első súlyos sérülése: 2017-ben bokatörése volt, 2018-ban pedig combizomzúzódás miatt hagyott ki több mérkőzést is.

A Cleveland arra hajt, hogy 2002 óta először ott legyen a rájátszásban, jelenleg az amerikai főcsoport hatodik helyén áll.

Football news:

We have a big battle ahead of us. Conor and Sergio Ramos agreed to a fight
Tuchel on the match with Manchester United: Victory is mandatory. Coming to England for her is a big challenge
Jimenez will miss Atletico's games with Real Madrid and Salzburg due to a hip injury
Gladbach midfielder Neuhaus: it's a Pity that we didn't close the issue with reaching the 1/8 final of the Champions League. Let's clear this up in Madrid!
Ex-Manchester City and Arsenal defender Gael Clichy moved to Servette
Son of Maradona: number 10 should be withdrawn from circulation in Barca and other teams of his father
Diogo DotA: Ronaldo was my hero. For children from Portugal, he was always an example