logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Az első negyedórában átgázolt a Liverpool Guardiola csapatán

GettyImages-1186731150

Az angol bajnokság vasárnap esti zárómeccsén a listavezető, eddig veretlen Liverpool könnyedén lépett át a második helyen álló Manchester Cityn. A City szenvedett a BL-ben is a hét közben, az Anfield Roadon pedig már a hatodik percben hátrányba került, miután röviden szabadítottak fel a védők, az érkező Fabinho pedig 25 méterről nyílegyenesen lőtt a bal kapufa mellé.

Az első félidőben döntött a Pool

Az első gól után egy kezezést reklamált Guardiola a büntető területen belül, de vissza sem nézték.

A 13. percben Szalah fejessel duplázta meg az előnyt, nagyszerűen jött a beadás a bal oldalról, az egyiptomi csatár nem volt lesen, és higgadtan fejelt a kapuba, esély sem volt a hárításra. A Pool első két kapura tartó labdája gól lett, rangadót ilyen hatékonysággal lehet nyerni.

A harmadik gólt a fordulás után szerezte a Liverpool, akkor Mané fejessel volt eredményes. Henderson tökéletesen adott be a jobb oldalról, a szenegáli csatár pedig nem hibázott.

A City a hajrában szépített, Bernardo Silva bal lábas lövése a bal alsóba ment, de a sok gonddal küszködő Guardiola csapatának nem volt esélye, hogy még szorosabbá tegye a meccset. A címvédő City a negyedik helyre csúszott vissza a ligában.

stat

(Borítókép: Szalah 2019. november 10-én. Fotó: John Powell / Getty Images)

Themes
ICO