Hungary

Azon pörögnek a kutatók, tényleg a Titanicról vízbe dobott palackposta került-e elő

Már zajlik a hatrészes Obi-Wan Kenobiról szóló minisorozat forgatása, amelyben Ewan McGregor ismét belebújik a Jedi mester szerepébe. Az 50 éves skót színész legutóbb 2005-ben, az előzményfilmek harmadik epizódjában, A Sith-ek bosszújában játszotta el a karaktert. A feltehetőleg 2022-ben, a Disney+-on debütáló sorozat 10 évvel a harmadik rész eseményei után játszódik, és egy fajta átmenet lesz a Jedik bukása és az Egy új remény eseményei között. 


McGregor nemrég Jimmy Kimmel műsorának vendége volt, ahová eredetileg azért hívták, hogy a Halston című új sorozatáról beszéljen, azonban a műsor jelentős részében az új Star Wars-sorozatról volt szó. 

Kimmel nem hagyta a levegőben lógni a kérdést, és próbált megtudni egy-két kulisszatitkot a készülő sorozatról,

de a színész még arról is csak ködösen beszélt volna, amit már korábban a stúdió is megerősített (darth vader szereplése - a szerk.).  

Azt is hozzátette, nem tudja, hogy pontosan milyen információkat osztottak meg eddig a készítők a produkcióról, de nem hiszi, hogy kirúgnák, ha esetleg spoilerezne a sztoriról. 

McGregor a nagy titkolózás közepette azt azért elárulta, hogy május 4-én, a hivatalos Star Wars-napon egy különleges személlyel rögzítettek egy jelenetet: 

Május 4-én egy nagyon különleges jelenetben szerepelhettem valaki olyannal, aki nagyon különleges helyet foglal el az életemben, de ez minden, amit mondhatok
róla. 

Jimmy Kimmelnek azt nem sikerült megtudnia, pontosan kiről van szó. Mindössze annyit lehet tudni, hogy Ewan McGregor korábban még nem szerepelt kamerák előtt a titokzatos személlyel. 

Football news:

Dembele will undergo surgery due to an injury. He will miss about 4 months
Ukraine failed with Austria: skidded on standards and under pressure, the leaders did not show themselves
Some Bundesliga clubs will turn on rainbow lights in their stadiums during the Germany - Hungary match
The oldest Euro stadium is in Glasgow. The gloomy area, the uncut grass around, the insides from the 90s-and the roar of the stands in 115 decibels
City believe it will be difficult to sign Kane this summer. Citizens are ready to wait a year
Mount and Chilwell are isolated for a week and will not play against the Czech Republic. They were in contact with Gilmore who was infected with the coronavirus
PSG is ready to pay Inter for Hakimi up to 75 million euros, including bonuses. The clubs are close to an agreement