Hungary

Azt akarta a nyíregyházi kettős gyilkos, hogy kérjen bocsánatot a barátja

Egy nyíregyházi vadász tavaly augusztusban meggyilkolta a korábbi osztálytársát és annak apját is. A barátjának viszonya volt a feleségével, majd amikor szakítottak, lekezelően beszélt a nővel. Ezért a vadász átment hozzá és lelőtte. H. Mikós azt mondta a bíróságon, hogy nem szándékosan gyilkolt – írja a Bors.

A férfi kezén és lábán bilincsel lépett be a tárgyalóterembe, ami előtt a felesége izgatottan várta.

A férfi több mint egy éve van letartóztatásban. H. Miklóst aljas indokból, több ember ellen elkövetett emberöléssel vádolja az ügyészség, mert lelőtte a barátját, aki korábban az osztálytársa volt, majd a férfi apját is.

A bíróságon H. Mikóst azt állította, hogy véletlenül lőtte le mindkét férfit – írja a Bors.

Nem adtam le célzott lövést, azért mentem oda, hogy kérjen bocsánatot – mondta vallomásában a gyilkossággal vádolt vadász, majd hozzátette, hogy csak figyelmeztető lövéseket akart leadni, és biztos volt abban, hogy nem sérül meg senki.

Gyilkos fegyver a kocsibanForrás: Police.hu

Nagyon sajnálom, ami történt, nem ezt akartam, nem ez volt a szándékom – tette hozzá H. Miklós, aki akkor döbbent rá, hogy mit tett, amikor a barátja apja kirohant a házból és a szemébe kiáltotta: "megölted a fiamat".

Ahogy azt korábban megírtuk, a vadász és a férfi barátok voltak, gyakran jártak együtt focizni is. A vadász feleségének viszonya volt a férfival, amiről a gyilkos is tudott. Amikor férfi tavaly augusztusban szakított a szeretőjével, a nő elpanaszkodta a férjének, hogy lekezelően beszélt vele.

Forrás: Police.hu

H. Miklós ettől annyira dühös lett, hogy berakta a puskáját a kocsija és elindult a felesége szeretőjéhez. Amikor odaért, már a kocsiból rálőtt az udvaron álló férfira.

Az első lövés nem talált, a második azonban az ajtón keresztül eltalálta a házba menekülő férfit, aki a helyszínen meghalt.

A lövésekre a férfi apja kijött a házból, majd amikor meglátta a lelőtt fiát, elindult a házba. H. Miklós ekkor őt is hátba lőtte, háromszor.

A gyilkos ezek után gyorsan elmenekült, de a rendőrök a város határában elfogták, a kocsijában pedig megtalálták a gyilkos fegyvert.

Football news:

Klopp on Lampard's resignation: Abramovich is not the most patient man in the world. It is cruel to make this decision so early
Berbatov on Suarez: Barcelona showed disrespect and pays for it. Luis must be dying of laughter
In the environment of Messi deny that the player and his family members learn French
Oscar: I want to finish my career at Chelsea. I play very well, so there should be a place for me
Victor Font: Garcia is ready to play for Barca for free until the end of the season. Please buy it now
Arsenal rented the Youngster from real
Over the past six months, you may have been disappointed in Kai Havertz. Now he will surprise you again