logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Baranyi Krisztina: Kocsis Máté megbüntette Ferencvárost

Zajlik a ferencvárosi Haller Park felújítása, amelynek része lenne egy szabadtéri kézilabdapálya kialakítása is. De jött egy választás és pont elfogyott a pénz a fideszes vezetésű kézlabda szövetségnél.

Tavaly tavasszal a Kocsis Máté fideszes politikus vezette Magyar Kézilabda Szövetség még támogatásra érdemesnek találta azt az ötletet, hogy kézilabdapálya épüljön a IX. kerületi Haller Parkban.

Azóta viszont nagyot fordult a világ, az addigi fideszes polgármestert pedig a Baranyi Krisztina váltotta Ferencvárosban. Az ellenzéki képviselő Facebook-oldalán nemrég arról számolt be, hogy az MKSZ már nem tudja támogatni a kézipályát, mert a szövetség a célra félretett pénze elfogyott, emellett a kerület által befizett önrészt visszafizetik.

Baranyi szerint a húzás Kocsis Máté büntetése, aki most egy egész kerületet büntet.

Baranyi Krisztina egy decemberi rendezvényen arról beszélt, hogy 150 millió forintot takarítottak meg eddig a korábbi kerületi vezetés által még finanszírozott kamutevékenységek kiszűrésével.

Themes
ICO