logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Beszippanthatta a tehervonat alá a menetszél a peronon álló nőt Zuglóban

Több utas is arra panaszkodott, hogy a peron túl szűk, ahol a baleset történt.

A menetszél ránthatta be a vonat alá a peronon álló utast csütörtökön Zuglóban  számolt be erről egy szemtanú az RTL Híradónak.

Azonnal a fiatal nő segítségére siettek, akit válságos állapotban vittek a mentők kórházba, és életmentő műtétet hajtottak rajta végre.

Több utas is arra panaszkodott, hogy a peron túl szűk ott, ahol a baleset történt, bő 1 méter széles részen közlekedhetnek az emberek, miközben az állomás felújítása miatt az állomás másik oldala le van zárva.

Gyöngyösi Máté, a Közlekedő Tömeg Egyesület elnökségi tagja szerint ez veszélyes, és a jelenlegi felújítás nem oldja meg a balesetveszélyes helyzetet, mert csak a burkolatot cserélik ki. Úgy véli, az állomásépületet el kellene bontani.

A MÁV szerint a felújításnak nincs köze a balesethez. Azt is elmondták, bár a peront nem szélesítik,  bővítették a biztonsági sávot.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO