Hungary

Csődvédelmet kért a Muji

Csődvédelmet kért az Egyesült Államokban a Muji nevű, minimalista dizájncuccokat (ruhát, lakberendezési tárgyakat, papír-írószereket) világszerte árusító japán cég.

A csődvédelem nem jelenti automatikusan a cég végét, arra ad lehetőséget, hogy újratervezzék a működésüket, igaz, a lépés jelzi, hogy bajban vannak. A CNN beszámolója szerint ezt megerősítette a cég vezérigazgatója, Szatoshi Okozaki is, aki elmondta, hogy katasztrofális hatással volt a boltjaikra a koronavírus-járvány, és most átgondolják az amerikai és az online kereskedelmüket.

Az újragondolás első lépéseként be is zártak néhány boltot, de bíznak abban, hogy a hiteleik újratárgyalásával életben maradhat és szépen növekedhet a vállalat, és persze továbbra is elkötelezettek a jó minőségű termékek gyártásában és árusításában.

Football news:

Real Madrid: Casillas will always be a Real Madrid player. The best goalkeeper in the history of Spain
In Spain, complete chaos: Espanyol refuses to fly out of La Liga, Depor and all the others - from Segunda
Ferran Torres passed a medical before transferring to Manchester City and signed a contract until 2025 (Fabrizio Romano)
Emmanuel Adebayor: Mourinho is the best coach in the history of football
Casillas announced his retirement
De Gea has found a double-the coach of Scottish Ross County. In his team, 19% of the players are called Ross – even all the goalkeepers
Ancelotti on the recipe for winning the Champions League: unconsciousness of actions, luck and courage