logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Döbbenet: személyiségtolvaj ismerkedik Vasvári Vivien nevében egy társkeresőn – Kamuprofilt készítettek a csinos modellről

– Megdöbbentem, és nagyon kiborultam, amikor egy ismerősöm átküldte a társkereső oldalas álprofilról készült fotókat. Valaki letöltötte a képeimet a közösségi oldalamról, azokat használta, de annyira amatőr volt, hogy még az életkoromat sem írta jól, ugyanis nem 32 éves vagyok – kezdte lapunknak a kellemetlen eset miatt roppant bosszús Vasvári Vivien, aki nem érti, mi célja van annak, aki visszaél más fotóival.

Szinte minden ismert ember rémálma, amikor személyiségtolvajok hírességeknek adják ki magukat, ugyanis ez igen veszélyes lehet. Sokan pénzt szednek ki a gyanútlan áldozatokból, vagy csak a nevükben írogatnak kellemetlen dolgokat. Így ha nincs más mód, meg kell tenni a szükséges jogi lépéseket.

Ez az a hamis profil, amelyet a tudtán kívül készített valaki

– Nem tudom, mire jó ez, de borzalmas, ha valaki erre vetemedik. Így akar pasizni, vagy engem akar rossz helyzetbe hozni? Nem tudom, ilyenkor mit tudnék tenni, így szeretném arra kérni azokat, akik használják ezt a társkereső alkalmazást, ha látják a képeimet, jelentsék a kezelőnek a csalást. Nagyon szánalmas ez, nem szeretném, ha valaki elhinné, hogy az enyém a profil. Belegondolni is rossz, hogy a személyiségtolvaj a nevemben írogathat másoknak, ki tudja, miket, és azt hiszik, hogy én vagyok – mesélte Vivien.

A válófélben lévő modellnek több barátja, ismerőse is átküldte a hamis profilt, s bizony többen elhitték, hogy ő keresi a szerelmet az alkalmazás segítségével.

– Bár most a gyerekek és a munkám a legfontosabb az életemben, ilyen társkereső fórumot egyébként sem használnék. Nincs vele gond, de nekem nincs erre szükségem. Sokan szeretnének velem ismerkedni, nem kell applikáció, hogy esetlegesen férfiakkal ismerkedjek vagy randizzak – mesélte Vivien, aki a napokban egy hatalmas virágcsokorról készült képet posztolt a közösségi oldalán, talán éppen az új hódolójától.

– Erről még nem szeretnék beszélni. Ha eljön az ideje, úgyis minden kiderül – árulta el sejtelmesen Vivien.

Saját ruhát tervezett

Vasvári Vivien a hétvégén a legnagyobb hazai divateseményen, a Budapest Central European Fashion Weeken vonult a kifutón, ahol hatalmas sikert aratott. Valamint bemutatott egy általa tervezett, ezüstmasnis ruhát is.

Themes
ICO