logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Döbbenetes részletek: így kerülhetett a vonat alá Zuglóban a peronon álló lány

A Blikk is megírta, hogy csütörtökön egy tehervonat elgázolt egy fiatal lányt a zuglói vasútállomáson. A nőt életveszélyes állapotban vitték kórházba, az intézmény pénteki nyilatkozata szerint válságos állapotban van!

Az RTL Klub stábja utánajárt a történteknek: a tragédia pillanataiban a szerencsétlenül járt lánytól néhány méterre álló egy szemtanú annyit mondott nekik, hogy a fiatal nő csaknem két méterre állt a sínektől, amikor a menetszél a vonat alá rántotta, egyenesen beszippantotta. Azonnal az áldozat segítségére siettek, akit válságos állapotban vittek a mentők kórházba.

Több utas is arra panaszkodott, hogy a peron túl szűk ott, ahol a baleset történt: alig több mint 1 méter széles részen közlekedhetnek az emberek. A MÁV szerint bár a peront nem szélesítik, bővítették a biztonsági sávot.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO