logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Egy ábra, amely mutatja, hogyan látja Trump a világot

8300 tweetet elemeztek az amerikai elnöktől, hogy elkészülhessen az ábra, melyik országok az igazán fontosak Trump számára.

Térképre rakták, melyik országrólmilyen gyakran twittelt Donald Trump. Az amerikai elnök 8300 tweetjét nézte át a Worldmapper, ezekből készült egy kartogram. Ezen minden ország annyira nagynak tűnik, amekkora arányban szerepelt az elnök tweetjei között. (Az Egyesült Államokat kihagyták ebből, amellett semmi más nem is látszana – a kivétel az USA-hoz tartozó Puerto Rico, amellyel külön is sokat foglalkozott Trump.)

Nem csoda, hogy a leggyakrabban Oroszországot emlegeti Trump, az összes külfölddel foglalkozó tweetjei több, mint ötödében az oroszokról írt. A második-harmadik hely Kínáé és Észak-Koreáé, 11,8, valamint 11,4 százalékkal. De az is kiderül a térképről, hogy Közép-Európa gyakorlatilag nem létezik Trump számára, ahogy Dél-Amerika és Afrika sem.

©

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO