Hungary

Egy borsodi nő megkéselte az ismerősét, mert az szerelmes volt belé

A nő az udvarából látta meg a férfit, majd egy késsel utánament és ötször megszúrta. Később a rendőröknek azt hazudta, hogy a férfi támadt rá, majd saját magát szurkálta meg.

A nő Rudabányán lakik az élettársával egy családi házban. Április közepén kint volt a ház udvarán, amikor észrevette, hogy az ismerőse, aki akarata ellenére rendszeresen járt utána, az utcában van. Ettől annyira ideges lett, hogy beszaladt a házba, kihozott egy konyhakést és utána szaladt. A szomszédoknak közben odakiabálta, hogy most meg fogja ölni a férfit.

A férfi biciklizett, de a nő így is utolérte. Vitatkozni majd dulakodni kezdtek, végül a nő elővette a pulóvere ujjába rejtett kést és ötször megszúrta. Ezek után visszaindult a házba, az udvaron lévő ismerőseinek azt mondta, megmondta, hogy leszúrja, megmondta, hogy megöli. Hozzátette azt is, hogy a férfi szerelmes belé, ezért úgy sem fogja feljelenteni.

A férfi még utána kiabált a nőnek, hogy ezt vissza fogja kapni és börtönbe juttatja. A nő otthon a kést bedobta az udvari wc-be, majd felhívta a rendőrséget, hogy a férfi megtámadta és megszurkálta magát egy késsel.

A rendőrök Rudabánya külterületén megtalálták a férfit, akit a mentők kórházba vittek. A szúrások miatt megnyílt a hasürege, ami miatt életveszélybe került. A halálos sérülés csak a szúrások irányának, erejének és a szerencsének köszönhető.

Az ügyészség emberülési kísérlet miatt emelt vádat a 23 éves, büntetett előéletű nő ellen, aki jelenleg letartóztatásban van. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Football news:

Conte on 2-1 with Milan: Before the winning goal, the result was unfair. Their goalkeeper is the best player of the match
Mikel Arteta: Arsenal did everything right, but they lost. Wins give confidence
Nicolo Barella: We proved that we are stronger than Milan
Go do your voodoo shit, you little ass. Ibrahimovic-Lukaku during the Cup match
Pioli on the defeat by Inter: The only difference was the relegation. There could be any result in equal teams
UEFA has no plans to abandon the Euro in 12 cities. Other options are undesirable
Eriksen scored for Inter for the first time in almost six months - Milan in the Cup in the 97th minute from a free kick