Hungary
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Folytatódik a hatalmi harc Oroszországért: jön a Nagy Katalin - A kezdetek második évadja

A cárnő édesanyját Gillian Anderson alakítja majd.

November 20-án második évaddal tér vissza az HBO GO-ra az Emmy-díjra jelölt sorozat, a Nagy Katalin – A kezdetek - közölte a streamingszolgáltató.

A Nagy Katalin – A kezdetek című szatirikus vígjátéksorozat Nagy Katalin történetét mutatja be, ahogy kívülállóból Oroszország történetének leghosszabb ideig hatalmon lévő női uralkodójává válik. A második évadban Katalin végre megszerzi magának a trónt – de hamar ráébred, hogy a férje trónfosztása csupán a kezdet. A cárnőnek most szembe kell néznie egy olyan ország „felszabadításának” valóságával, amely nem akar szabad lenni.

A felvilágosodás oroszországi elterjesztéséért folytatott harc során össze kell csapnia a saját udvarával és a hozzá legközelebb állókkal, beleértve az édesanyját is (akit vendégsztárként Gillian Anderson alakít). Mindemellett a saját szívével is meg kell küzdenie, miközben a Péterrel való kapcsolat útvesztői közepette próbál eligazodni. Katalin végül megtanulja, hogy egy ország megváltoztatásához előbb engedni kell, hogy az változtasson meg minket, hogy az idealizmust csak egy hajszál választja el a téveszméktől, és hogy a „Naggyá” válás többet követel majd tőle, mint azt valaha képzelte volna.

Nagy Katalint Elle Fanning alakítja, a sorozat további szereplői Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Bayo Gbadamosi és Belinda Bromilow. A premier napján mind a 10 rész azonnal elérhető lesz magyar felirattal.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket: