Hungary

Gyurcsány szerint 900 ezer szavazója van a DK-nak

A pártelnök szerint ez történelmi csúcs.

“Messze a küzdelem vége, de biztató a kiindulópont” – írja szerdán megjelent Facebook-bejegyzésében a Demokratikus Koalíció (DK) alapítója és elnöke, Gyurcsány Ferenc. Hozzáteszi, hogy pártjának ma már 900 ezer szavazója van, ami történelmi csúcs szerinte.

"A tendencia nekünk kedvez. Egy új Magyarországnak kedvez. Látja ezt a Fidesz is. Lóhalálában össze-vissza gyötrik, csavarják egyoldalúan a választási törvényt. Azt gondolják, az talán még segíthet. Nem fog. Változniuk kellene. De nem megy. Belemerevedtek a szerepükbe. Kormányozni kellene. De nem megy” – írja Gyurcsány Ferenc, aki szerint az egységes ellenzék ma több támogatóval rendelkezik, mint a kormánypárt.

A bejegyzés azzal zárul, hogy a kormánynak George Clooney helyett a vírussal kellene küzdenie, “de ez meghaladja a képességüket”.

Football news:

Manchester United have not won away from Liverpool for 5 years
Manchester United have not won a single match in 5 matches against clubs from the big Six in the 2020/21 Premier League
Liverpool do not score 3 consecutive Premier League games - the worst streak in 16 years
Flick about competitors: I'm not Interested in them right now. The gap of 4 points is very important
There was talk of a Kane - Son - Bale trio, but things didn't go according to plan for Gareth. Former Tottenham defender Michael Dawson has shared his opinion on the loan of winger Gareth Bale, the rights to which belong to Real Madrid
Klopp is playing his 200th Premier League game. Liverpool have won 127 of their 199 league games under him
Harry Kane: Mourinho never told us to play defensively