Hungary

Három új mobillal állhat elő a Xiaomi, különleges lesz a szelfikamerájuk

A kínai közösségi oldalon, a Weibón megjelenőtinformációk szerint a Xiaomi Mi CC 11, a Mi Mix 4, valamint a hajlítható kijelzős Mi Mix Fold 2 kapja majd meg a kijelző alá rejtett szelfikamerát.

Szinte napra pontosan két évvel ezelőtt mutatta meg a Xiaomi – az Oppo után –, hogy ők is dolgoznak a kijelző alá rejthető szelfikamerán. A kínai cég technológiájáról időről időre azóta is hallani, ám arról, hogy a felhasználók számára mikor válik elérhetővé a dolog, már jóval kevesebbet.

Most az ITHome osztott meg ezzel kapcsolatban egy friss értesülést. A lap úgy tudja, a Xiaomi még ebben az évben piacra dobja majd a kijelző alá rejtett szelfikamerával szerelt mobilját, rögtön hármat: a CC 11, a Mi Mix 4, valamint a Mi Mix Fold 2 lehet az, amelyekben debütálhat az újdonság.

©

Azon kívül, hogy ilyen kamera kerülhet beléjük, nincs arra vonatkozó információ, hogy milyen specifikációval látja el a Xiaomi a telefonokat.

©

A kínai közösségi oldalon, a Weibón már azt is tudni vélik a szivárogtatók, hogy a Mi Mix 4 2021 harmadik negyedévében mutatkozhat be, míg a Mi Mix Fold 2-ről az utolsó negyedévben ránthatja le a leplet a Xiaomi.

A kijelző alá rejtett szelfikamera tekintetében a Samsung sem marad le a piacon, a dél-koreai vállalat a tervek szerint a Galaxy Z Fold3-ban mutathatja majd be a fejlesztését.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Football news:

John Terry has left the coaching staff of Aston Villa
Samuel Eto'o: It was Messi who played with me, not me with him
Ronaldo arrived at the location of Juventus
Everton will compete with Arsenal and Tottenham for Correa from Lazio. He requested a transfer
Ronaldinho: I'm watching Milan, I hope they will continue to progress. I'm waiting for Monza in Serie A
Lautaro Martinez: Messi is the best player in the world. He is a model for everyone, we must learn from him
Manchester United and Real Madrid are close to an agreement on Varane. The defender will be paid 45-55 million euros