logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Hatot vágott a Fradi Debrecenben, tapad a Vidire

DEBRE20191110050

A magyar labdarúgó-bajnokság vasárnap esti zárómérkőzésén a Ferencváros kiütéses győzelmet ért el. Szerhij Rebrov csapata már az első félidőben kétgólos előnybe került Debrecenben, mert a csütörtökön csak néhány percre beálló válogatott szélső, Varga Roland előbb lőtt egy gólt, majd adott egy gólpasszt.

A gólja előtt Isaeltől kapott jó átadást, és rögtön a kapussal állt szemben. Nagy kapus a 10. percben a hosszú sarokra várta a labdát, Varga azonban a másik irányba lőtt 10 méterről a léc alá erősen és pontosan, védhetetlenül. Még az első félidőben Tokmacot találta meg a beívelésével, aki közelről nem hibázott.

A fordulás után az addig is sokat támadó, de szellősen védekező Loki Kundrák csúsztatásával szépített, többet azonban nem tudtak kihozni a meccsből.

Isael góljával 3-1-re módosította az állást, már ekkor érezni lehetett, hogy eldöntötte a pontok sorsát. A brazil Isael is csak 10 percet játszott a CSZKA ellen. Megállapítható, Rebrov jól forgatja a csapatát, és most azok az emberek mozogtak frissebben, akiket pihentetett az EL-ben.

Az utolsó negyedórában a bombaerőben lévő Fradi szétzilálta a Lokit, a negyedik gólnál Bőle elé került egy lecsorgó labda, amit ballal a léc alá nyesett. A kapufa besegítette a labdát, szép gól volt. Varga is bekotort egy kipattanót, majd Tokmac állította be a végeredményt.

1963-ban lőtt ennyi gólt legutóbb a Fradi Debrecenben.

A Fradinak így 26 pontja van, pontosan annyi, amennyit a fehérváriak gyűjtöttek. A Vidi szombaton Kaposváron győzött 2-0-ra.

(Borítókép: Nguen Tokmac Chol a Ferencváros és Kusnyir Erik a Debrecen játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. november 10-én. Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI)

Themes
ICO