Hungary

Így kell biztonságosan szoptatni a koronavírus járvány alatt

Az NFL 8. fordulójának nyitómeccsén az Atlanta Falcons 25-17-re nyert a Carolina Panthers otthonában. A hazaiak irányítója, Teddy Bridgewater biztosan nem boldog a vereség miatt, annak azonban örülhet, hogy megúszott egy újabb súlyos sérülést.

2015-ben volt már agyrázkódása, 2016 augusztusában pedig - még a Minnesota Vikings játékosaként - az edzőtáborban olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy nemcsak pályafutása, de a lába is veszélybe került. Egy meccs híján két teljes szezont kihagyott, már az is szenzációnak számított, hogy 2018-ban vissza tudott térni.

Idén már ő a Carolina kezdőirányítója, de nem sokon múlt, hogy ezt a státuszt ismét elveszítse. Az Atlanta elleni meccs harmadik negyedében az egyik játéknál összeomlott körülötte a zseb, menekülnie kellett, amikor a Falcons védője, Dante Fowler Jr.  pont a térdét rúgta meg, vélhetően szándékosan. Ettől elesett, és hiába volt már a földön, érkezett Charles Harris, aki vállal tarkónverte.

Bridgewater először lennmaradt a pályán, majd bekísérték az öltözőbe, ahol kiderült, hogy csodával határos módon nincs agyrázkódása, így visszatérhetett a meccsbe, fordítania viszont már nem sikerült. Harrist az eset után azonnal kizárták a meccsből.

Football news:

Maradona is the best dribbler with a phenomenal number of goals and assists. But is it true that he won Serie A alone?
Italian championship. Juventus will play Benevento, Atalanta Miranchuk against Verona, Inter away to Sassuolo
Ex-Manchester United defender Valencia moved to Mexico's Queretaro
Gerard Pique: I always dreamed of becoming President of Barca, but I don't know if it will happen
Rejoice and enjoy life in this mediocre time. Remember the great phrases Maslachenko-join
Ex-Manchester City defender Lescott has resumed his career with racing Murcia of the Spanish 4th division
Lampard on Chelsea vs Tottenham match: We are fighting for leadership, the game will be important. But there is still a long way to go