Hungary

Ismét megnyílt az Instagram Múzeum Brüsszelben

Tavaly kísérleti jelleggel már fogadtak látogatókat, a nagy siker miatt idén augusztustól folyamatosan megtekinthető a sajátos tárlat.

Augusztus elsején megnyílt a világ legnagyobb Instagram-múzeuma Brüsszelben. A honlap szerint a Smile Safari a világ legnagyobb TikTok múzeuma is egyben.

A látogatók nem (csak) a kiállítási tárgyakban gyönyörködhetnek, inkább Insta-élményeket gyűjtése a cél. A Smile Safariban ki lehet próbálni, milyen modellként kifutón járni, zsonglőrködni egy cirkuszban, esetleg egykeréken egyensúlyozni egy motoron, később pedig az élményt meg lehet osztani a követőkkel.

2019 októberében már három hónapra megnyitották a múzeumot, ezalatt 30 ezren látogattak el a Smile Safariba, augusztus elsejétől viszont állandó jelleggel várják a látogatókat Brüsszel központjában, írja a The Bulletin.

Idén bővítettek a TikTokkal, mert azt látták, hogy egyre több fiatal kezdi azt használni az Instagram helyett. A múzeumban videót is lehet készíteni, hogy minél inkább interaktív legyen az élmény.

A kiállítás szervezője, Hannes Coudenys elmondta, hogy az Egyesült Államokban már látott hasonló kezdeményezést, ezért nyitotta meg a Smile Safarit.

Football news:

West ham offered 23+10 million pounds for defender fofan. Saint-Etienne refused
Andy Cole on £ 109m for Sancho: it's crazy money. Manchester United will not spend them at random
Juventus loaned Luca Pellegrini to Genoa
Palace, Brighton and Sheffield want to buy Brewster. Liverpool ask for 25 million pounds
Milan have offered 4 million euros for the striker Bodo-Glimt Gauge. He scored them in the Europa League
Atletico showed a photo of Suarez in three sets of uniforms
Lemar is Interesting to Leipzig