Hungary

Játékkonzolt ad ki a Lego – na, nem olyat, megépíthetőt

A Lego egy készülő szettjével életnagyságú változatban lesz megépíthető a Nintendo Entertainment System (NES) játékkonzol. Meg is kérik az árát.

A korábbiaktól nagyban eltérő játékélményt ígér egy közelgő szettjével a Lego, amellyel a legendás NES játékkonzol, vagyis a Nintendo Entertainment System lesz megépíthető. A NES-es legókészlet érkezését először néhány híroldal szelőztette meg, de aztán a kockajáték gyártója is megerősítette: tényleg dolgoznak rajta.

A dobozban állítólag annyi elem lesz, hogy a vásárló nemcsak a konzolt, hanem a hozzá tartozó pici tévét is megépítheti, játékkazettával, és persze a jól ismert, piros nyomógombos kontrollerrel együtt. Az eredeti hírt közlő VJGamer

a megépíthető NES pontosan akkora lesz, amekkora valóságban.

A szettről sajnos semmi mást nem tudni, a gyártó a várható árat sem közölte. Egy német híroldal ugyanakkor tudni véli, hogy a pakkot 229 euróért adja majd a Lego (ez durván 81 ezer forintot jelent), és egész hamar, már augusztus elején elérhetővé teszik. Azt viszont nem tudni, hogy a megjelenés az egész világra, vagy csak néhány piacra vonatkozik. Ez utóbbi szintén nem hivatalos információ, így az is lehet, hogy csak később válik megvásárolhatóvá.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Football news:

Liverpool can buy Norwich defender Lewis for 10 million pounds as a competitor for Robertson
The Europa League returns today. We remember where everything stopped
Christian Falk: A third-party agent is working on Sancho's transition. Manchester United can claim that they are not negotiating
Ferran Torres: I Don't think Real Madrid will pass Manchester City in the Champions League
Manchester City will receive 15 million pounds after the transfer of Sancho to Manchester United
Buffon-Casillas: without you, everything would be less important
Ake arrived in Manchester to undergo a medical for city. He will be bought for 39 million pounds