Hungary

Két hét alatt heten haltak meg koronavírusban a nagykanizsai idősotthonban

Rosszak az adatok.

Csupán két hét alatt heten hunytak el koronavírus-ertőzés miatt a nagykanizsai szociális otthonban – tudta meg az ATV Híradója. Az intézmény fenntartója azt mondta, lassult a továbbfertőzés sebessége.

Két hete, hogy a lakók és a dolgozók között is felütötte a fejét a koronavírus az intézményben. Akkor 18 személy – beleértve négy ott dolgozót – produkált pozitív tesztet. Az elmúlt hetekben azonban olyan súlyos állapotba került több páciens, hogy heten belehaltak a koronavírus-fertőzésbe.

Két hét alatt heten haltak meg koronavírusban a nagykanizsai idősotthonban

„Az új koronavírusból eredően hét halálesetről tudok beszámolni. Tízen továbbra is kórházban vannak, és a napokban kezdődik meg az intézménybe való visszaküldésük azoknak, akiknek olyan az állapota, hogy nem szorulnak kórházi kezelésre” – mondta Schauta Marcell társulási elnök.

Nagykanizsán be kellett zárni egy óvodát, mert majdnem az összes dolgozó koronavírusos lett. Már előtte is volt példa arra, hogy karanténba helyeztek több csoportot, de akkor még csak néhány ott dolgozó fertőződött meg.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(atv.hu)

Football news:

En-Nesiri is the 1st Sevilla player in 81 years to score a hat-trick in 2 consecutive La Liga home games
Real Madrid coach Bettoni about 4-1 with Alaves: A well-deserved win. Zidane is very happy with the game
Benzema is about 4:1 with alavesa: a Good game is important for confidence. After a tough week, Real Madrid are on the right track
Cheltenham scored against Man City after an out - in the best tradition of Rory Delap. Throw the ball to 30 meters helped the towel
Benzema has scored 15+ goals in 10 of his 12 seasons at Real Madrid
Ibrahimovic-Zapate: I've scored more goals than you've played in your career
Pep Guardiola: Foden should be a Photon, not de Bruyne. There is only one de Bruyne