Hungary

Két héten belül engedélyezhetik a Johnson & Johnson vakcináját az Egyesült Államokban

Két héten belül engedélyezheti az amerikai gyógyszerügyi hatóság (FDA) a Johnson & Johnson koronavírus elleni vakcináját – jelentette be Anthony Fauci, az amerikai nemzeti allergológiai és járványügyi intézet, a NIAID vezetője, a Fehér Ház járványügyi főtanácsadója.

A szakértő szerint az amerikai kormányzat jelenleg összes hat vakcinagyártó céggel működik együtt, ezek közül kettő – a Pfizer és a Moderna – már megkapta az engedélyt.

A harmadik befutó után a Johnson & Johnson lehet. Meglepne, ha két hétnél tovább tartana az adatok elemzése, illetve a döntések meghozatala – nyilatkozta Anthony Fauci a cég vakcinájáról.

A JOHNSON & JOHNSONé LEhet az első engedélyezett, KORONAVÍRUS ELLENI OLTÓANYAG, amelyből elég lesz mindenkinek egyetlen adagot beadni a koronavírus elleni védettséghez.

Anthony Fauci azt is kiemelte, hogy a Pfizer és a Moderna oltóanyagával szemben a Johnson & Johnson vakcináját nem kell mélyhűtésben tárolni az oltásokat megelőzően, ezáltal jóval egyszerűbb lesz megoldani az oltások szállításából adódó logisztikai nehézségeket. 

A cég részéről korábban úgy nyilatkoztak, hogy az oltóanyag engedélyeztetése esetén április végéig 100 millió dózist le tudnak szállítani az Egyesült Államokban. 

Football news:

Sporting extended the contract with coach Amorim until 2024. The club leads Portugal by a 12-point margin
Moreno has scored Villarreal's last 5 goals in La Liga. Best result at the club since Bakambu in 2017
Schalke have not won 10 matches and are last in the Bundesliga. They have 10 points in 24 games
Monchi apologized to Koeman for calling him a whiner. He also apologized to Messi
A player from the 3rd division of Guatemala was disqualified for 5 years for hitting a referee in the face
Benzema can play with Atletico. He returned to the general group of Real Madrid
Leeds midfielder Diaz: Ronaldinho is my childhood idol. He played with joy and spontaneity