logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Kiszivárgott egy fotó: így nézhet ki a Samsung Galaxy S20+

Szűk egy hónappal a Samsung bemutatója előtt valaki kiszivárogtatott egy fotót az érkező S-sorozat egyik 5G-képes modelljéről.

Az elmúlt hónapokban egyre több pletykát lehetett arról hallani, hogy a Samsung a februárban érkező új csúcsmobilját nem Galaxy S11-nek – ahogy az eddigi nevezéktanból következne –, hanem Galaxy S20-nak hívja majd. Ezt erősítette meg nemrég az egyik brit mobilkereskedő cég árlistája, melyen már S20-hoz tartozó kiegészítőkként emlegetik a vonatkozó mobiltokokat.

Most egy újabb, az eddigieknél sokkal inkább perdöntő információ jött arról, hogy valóban a 20-as számot kell majd keresni az idei Galaxy telefonok nevében. Az XDADevelopers egy olyan fotót tett közzé, amelyen nemcsak az látszódik, hogy milyen kamerarendszer kerül a Galaxy S20+ készülék hátoldalára, hanem az előlapra tett – hivatalosnak tűnő – fólia is.

©

A készülék – amely ráadásul épp az 5G-képes verzió – előlapján a tavalyihoz hasonló módon idén is a kameralyukas megoldással lehet megtalálni a szelfikamerát, ám ezúttal a kijelző felső sávjának közepére került az optika.

A hátlapon található kamerarendszerben négy optika látható, amely a szokásos széles látószögű, ultraszéles látószögű, valamint a portrékhoz készült lencsék mellett egy makrofotózáshoz készült egységet is tartalmaz.

A Galaxy S20-család tagjait február 11-én mutathatják majd be.

Ha szeretne elsőként értesülni az új Samsung-mobilok érkezéséről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Themes
ICO