Hungary

Lecserélték a népszerű színház üzemeltetőjét

A Freelusion artentainment csapat veszi át az eddig RaM Colosseum néven ismert színház üzemeltetését, amely ezentúl RaM Színház by Freelusion néven várja majd a vendégeket. A járvány miatt azonban több produkció premierje is csúszik.

A Freelusion tíz évre nyerte el a RaM Színház üzemeltetésének jogát a tulajdonos XIII. kerületi önkormányzattól. A Freelusion színházi tapasztalatát a világ számos színpadára készített nagyszabású produkcióval szerezte. A hazai közönség látványos színpadi munkáikat a Carmina Burana, az Amar the Lighthunter és a Gyilkosság az Orient Expressen című előadásokban láthatta.

Az új üzemeltető célja a megújuló színházat olyan közösségi és művészeti térré tenni, amely nyitott színházként lehetőséget ad számos különböző műfajú, magas minőségű előadás, produkció, tudásmegosztó fórum befogadására és létrehozására. A produkciók emellett extra látványvilágot is kapnak, köszönhetően a Freelusion interaktív háromdimenziós vetített technikájának - áll a színház közleményében.

A színház egyelőre "minimál üzemmódban" működik a járványra való tekintettel. A járványhelyzet elmúltával tűzik műsorrendre a most elhalasztott előadásokat, többek között az Álomutazók mesemusicalt, Kamarás Iván koncertjét, illetve a Feke Pál nevével fémjelzett Blues Brothers előadásait, de szintén jövő tavasszal lesz látható a Freelusion nagyszabású Queen-produkciója is, illetve Koltai Róbert előadásai.

Football news:

Ex-President of Barca Laporta will take part in the new elections
Antonio Cabrini: Maradona would still be alive if he played for Juventus. The love of Naples was strong but unhealthy
Ferguson on Rashford's charity: Fiction for a young man. He should give me some advice
A Preston player who twice touched an opponent's genitals was disqualified for 3 matches for aggressive behavior
Atalanta Director: everything is fine with Miranchuk, there are no symptoms of coronavirus
Kovid mocks the Latvian championship: the team got only 8 people (but still did not finish the match)
Gerard Pique: We all hope that Messi will stay at Barca