Hungary

Legkorábban 40 év múlva szabadulhat az élettársa gyerekeit halálra késelő ózdi férfi

A férfi a nőt és magát is megszúrta egy 20 centis konyhakéssel.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Az elsőfokú ítéletet helyben hagyva életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a bíróság kedden azt a 34 éves férfit, aki késsel halálra szurkálta élettársa két tizenéves gyerekét.

A férfi 2018. november 26-án az éjjeli órákban részegen érkezett haza az élettársával és annak két gyerekével közösen használt ózdi lakásba. Magához vett egy 20 centis konyhakést, amellyel a nőt kétszer mellkason szúrta úgy, hogy a kés az asszony mellkasában maradt. Ezután egy másik késsel az egyik gyerekre támadt, őt is kétszer mellkason szúrta.

A másik gyerek megpróbálta elhagyni a lakást, azonban a férfi utolérte és három vágást ejtett a fején, majd két alkalommal szívtájékon szúrta. A két gyerek a helyszínen életét vesztette.

A férfi a lakás kulcsát magánál tartotta, az élettársát nem engedte ki a lakásból, és mentőt sem hívott hozzá. A nőnek több óra elteltével sikerült megszöknie a lakásból, de a férfi utánament. Végül a szomszédok értesítették a rendőrséget. Miután a férfi ezt megtudta, a lakás padlására ment, ahol egy késsel szívtájékon szúrta magát. A nőt és a késelő férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Az első fokon eljáró törvényszék a férfit különös kegyetlenséggel, több ember ellen elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte, megállapítva, hogy a szabadságvesztésből leghamarabb 40 év elteltével bocsátható feltételes szabadságra. Ezt azt ítéletet hagyta most helyben másodfokon a Debreceni Ítélőtábla.

Football news:

Griezmann spoke with Hamilton and visited the Mercedes boxes at the Spanish Grand Prix
Barcelona feels that Neymar used it. He said that he wanted to return, but extended his contract with PSG (RAC1)
Aubameyang to the Arsenal fans: We wanted to give you something good. I am sorry that we could not
Atletico did not lose at the Camp Nou. Busquets' injury is the turning point of the match (and the championship race?)
Verratti injured his knee ligaments in PSG training. Participation in the Euro is still in question
Neymar's contract in one picture. Mbappe wants the same one
Manchester United would like to sign Bellingham in the summer, not Sancho. Borussia do not intend to sell Jude