Hungary

"Ma már másképp csinálnám" – magánéletéről árult el titkokat Csonka András – VIDEÓ

Szüleiről beszélt.

"Ma már másképp csinálnám" – magánéletéről árult el titkokat Csonka András – VIDEÓ

Őszintén vallott szüleivel való kapcsolatáról Csonka András, aki elárulta, édesanyja miatt nem akart kapcsolatot, ám mostanra nagyon bánja, és ha tehetné, az egész magánéletét másképpen élné.

A Klubrádión futó Világtalálkozó című rádióműsorban vendégeskedett Csonka András, ahol Babarczy Eszter kritikussal az oldalán Kadarkai Endre műsorvezetővel számos dolgot kiveséztek. Szó esett arról is, hogy a színész egy kicsit magának valónak tartja magát, s szeret egyedül lenni, valamint elmondta azt is, hogy édesapja szinte sosem mutatta ki felé az érzelmeit. Mint fogalmazott, apukája, Csonka Endre betegsége miatt tíz éven át szóba sem kerülhetett az, hogy magánélete legyen, mert szüleivel lakott egy régi polgári lakásban, ezzel egy időben futott a nagy sikerű Família Kft. című sorozat is.

Csonka András tulajdonképpen ezért döntött úgy, hogy inkább háttérbe szorítja a magánéletét, így nem nagyon beszélt édesanyjának a kapcsolatairól – bukkant rá a 24.hu.

- "Nem akartam terhelni semmi olyan magánéleti fordulattal, ami esetleg befolyásolhatta volna, nem a mi kapcsolatunkat, hanem a helyzetet úgy egyáltalán. Próbáltam minél inkább zárójelbe tenni a magánéletemet, ezt persze nagyon megbántam. (...) Nem akartam, hogy anyám azt érezze egy pillanatig is, hogy én vagyok az az egyetlen kapaszkodó, ami értelmes az életében, utolsó mentsvárként. Nem akartam, hogy elbizonytalanodjon egy pillanatig is, hogy én eltávolodok vagy más fontosabb lesz. Ez egy hülyeség, de az anyámat akartam védeni ezzel. (…) Ma már másképp csinálnám, az egész magánéletemet másképp élném, sokkal bátrabban"

- magyarázta a rádióműsorban a színész.

Íme a teljes beszélgetés:

Forrás: Blikk/24

Football news:

Maurizio Sarri: Juve are happy to have won perhaps the most difficult championship in the history of Serie A
Aubameyang is close to extending his contract with Arsenal until 2023
Rodri: Hazard is one of the best players in the world
We hit the Manchester United check for Alexis Sanchez: one goal – 11 million euros, a minute of playing time-20 thousand
Pep Guardiola: if Manchester City want to win the Champions League, they need to improve their defensive performance
The Premier League clubs voted against 5 substitutions next season
City has fought back from UEFA and is ready to update: Pep has 300 million on transfers, Ferran Torres and ake have already been taken, and Coulibaly is on the way