Hungary

Megrovást kaptak a Ferrari pilótái

GettyImages-1255215297

Mattia Binotto csapatfőnök megrovásban részesítette a Ferrari két pilótáját, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség figyelmeztette a Forma-1-es csapatot, hogy tagjai megsértették a koronavírus-járvány miatt bevezetett protokollt.

Az olasz F1-csapat két versenyzője, a monacói Charles Leclerc és a négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel is érintkezett a csapaton kívüli más személyekkel. Előbbi a múlt heti Osztrák Nagydíj után hazautazott, míg utóbbiról olyan felvételek jelentek meg, amelyeken a Red Bull főhadiszállásán beszélget szájmaszk nélkül egykori csapata vezetőivel.

"Koncentráltabbnak és éberebbnek kell lennünk. Úgy gondolom, mindkét pilóta megértette, hogy helytelenül viselkedett. Biztos vagyok abban, hogy a jövőben óvatosabbak lesznek" - mondta Binotto. A második ausztriai futamot, az idény második versenyét, a Stájer Nagydíjat most hétvégén rendezik, szintén zárt kapuk mögött.

(MTI)

Football news:

Aurier agreed to move to Milan. Tottenham want 20 million euros for a defender
Can-Casillas: One of the greatest is leaving the stage. You have always been an example, my friend!
Atletico President: Simeone is great. He constantly brings victories and titles
Bayern goalkeeper Fruchtl can go on loan to Nuremberg
Liverpool can buy Norwich defender Lewis for 10 million pounds as a competitor for Robertson
The Europa League returns today. We remember where everything stopped
Christian Falk: A third-party agent is working on Sancho's transition. Manchester United can claim that they are not negotiating