Hungary

Megtalálták Naya Rivera, a Glee színésznőjének holttestét

GettyImages-1255285139

Megtalálták Naya Rivera, a Glee színésznőjének a holttestét. Múlt hét csütörtökön, július 9-én írtuk meg, hogy az amerikai hatóságok attól félnek, vízbe fulladhatott a Glee és más sorozatok színésznője, Naya Rivera, miután egy bérelt csónakkal úszni indultak négyéves kisfiával egy kaliforniai tavon, de a fiút egyedül találták meg a vízi járművön. A rendőrség akkori tájékoztatása szerint a színésznő nem viselt mentőmellényt, de a kisfia igen.

A Sky News 13-án hétfőn először arról adott hírt, hogy a színésznő keresése közben egy holttestet találtak a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol múlt héten eltűnt, hétfő este pedig a megyei seriff is megerősítette, hogy:

Naya Rivera holttestét találták meg.

A színésznő 33 éves volt.

A Ventura megyei seriff hivatala azt közölte néhány napja, hogy arról érkezett hozzájuk jelzés, hogy a Piru tavon egy csónakon egyedül tartózkodik egy kisfiú. A gyereket meg is találták a hatóságok. Riverát búvárokkal és a levegőből is keresni kezdték. Bűncselekményre utaló nyom nem volt az ügyben, feltehetően baleset történt, szólt a hivatalos közlemény múlt héten, Rivera valószínűleg vízbe fulladt. Napokig keresték a színésznőt több mint 80 szakképzett kutatóval, helikopterrel, csónakokkal és a szárazföldön is.

Rivera gyermekszínészként és modellként kezdte pályafutását, hirdetésekben is szerepelt az Egyesült Államokban. Tévésorozatokban is szerepet kapott, 2014-ben pedig a Home című horrorban láthatta a közönség. Abban az évben ment hozzá Ryan Dorsey színészhez, gyermeke apjához. A pár 2018-ban vált el.

Leghíresebb szerepe Santana Lopez volt a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatban, de felbukkant többek között a Csajok és a Kaliforniába jöttem egy-egy részében is.

Football news:

Matteus on Levandovsky: This is not just the best player in the world. His character and will are unique
Messi trained with a bandage on his left leg. This is a precautionary measure, he will play against Bayern
Karl-Heinz Rummenigge: Neuer is world-class, and Ter Stegen is on the way to it
Chelsea are stepping up negotiations for Havertz after Bayer's relegation from the Europa League, Cech is involved in them
Messi bought a penthouse in Milan. It was reported that Inter is Interested in the player
Real advance refund the Youngster of rental Sociedade. Zidane is impressed with his performance
Barys 20 days before the start of the KHL: they do not know where to play, Legionnaires are cut off from the team