logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Miért ne tangózna, még csak 99 éves

Tavaly októberben futott nagyot a brit rendőrség által közzétett fotó, amin egy tálca sörrel meglógó bolti tolvaj látható. A sztori azért vált érdekessé, mert a a képen látható személy szinte megszólalásig hasonlított David Schwimmerre, akit legtöbben a Jóbarátok Rossaként ismernek. 

Ahogy azt korábban már megírtuk, a férfit sikerült azonosítani, és már ekkor kiderült, hogy nem ez volt az első eset, amikor eltulajdonított valamit. Korábban a tárgyalásán sem jelent meg, ezért megvonták tőle a szabadlábon védekezés jogát. 

A férfit csütörtökön 9 hónap börtönre ítélték lopás és csalás vádjával. A 36 éves Husseini Abdulah lopott bankkártyákkal vásárolt Blackpool-szerte, valamint több üzletből és étteremből is lopott. 

A férfit 2008 óta 32-szer ítélték el összesen 60 bűncselekmény miatt, amiből 27 volt lopás vagy átverés. Sara Dodd bíró vándorló, nomád tolvajként jellemezte Husseinit. Ügyvédje elmondása szerint a férfi drogproblémákkal küzd, azonban komoly erőfeszítéseket tett a függősége leküzdésére. 

(BBC)

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO