Hungary

Robotok robotolnak, emberek emberkednek

Az NFL 8. fordulójának nyitómeccsén az Atlanta Falcons 25-17-re nyert a Carolina Panthers otthonában. A hazaiak irányítója, Teddy Bridgewater biztosan nem boldog a vereség miatt, annak azonban örülhet, hogy megúszott egy újabb súlyos sérülést.

2015-ben volt már agyrázkódása, 2016 augusztusában pedig - még a Minnesota Vikings játékosaként - az edzőtáborban olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy nemcsak pályafutása, de a lába is veszélybe került. Egy meccs híján két teljes szezont kihagyott, már az is szenzációnak számított, hogy 2018-ban vissza tudott térni.

Idén már ő a Carolina kezdőirányítója, de nem sokon múlt, hogy ezt a státuszt ismét elveszítse. Az Atlanta elleni meccs harmadik negyedében az egyik játéknál összeomlott körülötte a zseb, menekülnie kellett, amikor a Falcons védője, Dante Fowler Jr.  pont a térdét rúgta meg, vélhetően szándékosan. Ettől elesett, és hiába volt már a földön, érkezett Charles Harris, aki vállal tarkónverte.

Bridgewater először lennmaradt a pályán, majd bekísérték az öltözőbe, ahol kiderült, hogy csodával határos módon nincs agyrázkódása, így visszatérhetett a meccsbe, fordítania viszont már nem sikerült. Harrist az eset után azonnal kizárták a meccsből.

Football news:

Barcelona transferred a 5 million Euro bonus to Borussia for Dembele's transfer. Catalans have already paid more than 130 million
Ramos and Benzema out of Real Madrid's bid for the Champions League match with Inter
Griezmann on Messi: I admire Leo, and he knows it. We have a great relationship
Rooney on the possibility of a move to Barca in the 2010/11 season: Thinking about it. Could fit in perfectly
Hooray, in England they will let the audience into the stands again! While up to 4 thousand and not everywhere, but the clubs are happy 😊
Solskjaer about the match with Istanbul: these are the Champions of Turkey, it will be difficult
Gasperini on the nomination for the best coach of the year award: If we beat Liverpool, maybe I'll get a few votes