logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Sógora cipőjében ment halkonzervet lopni

A gyémántbányáiról, elviselhetetlen hidegrekordjairól híres Jakutföldról útnak indult egy sámán, hogy Moszkvába vonulva elzavarja a Kremlből Vlagyimir Putyint. Az orosz elnök szerencséjére az ország elég nagy, így hiába menetel már négy hónapja és tett meg kétezer kilométert Alekszandr Gabisev, még mindig 6300 kilométerre van a Vörös tértől.

A történész végzettséggel kétkezi munkából élő alternatív sámán, azért sem halad gyorsan, mert úton-útfélen beszélget a néppel. Legutóbb Csitában fogadta pár tucat ember, akik előtt Cuba feliratú sárga pólóban állva a pódiumon ígérte meg a Putyin nélküli Oroszországot – írta a Newsru.com.

Az önjelölt Minyin és Pozsarszkijjal egyelőre azonban nem vonul senki, hogy az 1612-es bevonuláshoz hasonlóan népfelkeléssel elzavarják a Kreml megszállóit – akik akkor a lengyelek voltak.

shmana

Fotó: Sergei Braga TV / YouTube

„Az emberek manapség félnek véleményt nyilvánítani, félnek, hogy elveszítik a munkájukat, megélhetésüket. Az állam hatalma ma egyszerűen minden mértéken túli, démoni. A népet mesterségesen depresszióban tartják” – mondta a sámán.

„A legfontosabb, legyőzni a démont, utána az emberek majd elrendezik a dolgaikat. Találnak majd erősebbeket és okosabbakat a mindenféle Szecsineknél és Medvegyeveknél” – mondta Gabisev, aki azért már most ügyesen politizál, Putyin elzavarását például csak 2021-re ígérte, hiszen az ország nagy – ő meg valamiért nem ül repülőre.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO