Hungary

Szájer József sosem reagált még hasonló vádakra

A belga sajtó számolt be először arról, hogy egy brüsszeli képviselő is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a rendőrség oszlatott fel. A Politico hírlevelében azt írja, hogy 25 férfit vettek őrizetbe a rendezvényen, akik a rajtaütés pillanatában meztelenek voltak. Az orgián drogot is találtak, amelyet a brüsszeli ügyészség tájékoztatása szerint Szájer József táskájában fedeztek fel a rendőrök. 

Kábítószerrel való visszaélés, a járványügyi szabályok megszegése miatt eljárást indítottak ellene.

A napokban lemondott fideszes EP-képviselő közben közleményben reagált, amelyben elismerte, hogy részt vett az eseményen, azonban a belga sajtó által orgiának nevezett rendezvényre ő házibuliként hivatkozott, azt pedig tagadta, hogy fogyasztott volna a drogból.

A keresztény-konzervatív politikust nem először vádolták meg olyannal, ami erősen ütközik azzal, amit a közéletben képvisel. 

2013 karácsonyán először Terry Black dobta be Szájer József nevét egy Facebook-bejegyzésben. Azon politikusokat sorolta, akik szerinte erkölcstelen életet élnek. 

Szájer József a kötcsei Dobozy kúriánál 2018. Szeptember 8-án.
Szájer József a kötcsei Dobozy kúriánál 2018. Szeptember 8-án.

Fotó: Varga György / MTI

A tavaly elhunyt Terry Black akkor azért hozta nyilvánosságra közéleti szereplők nevét, mert felháborodott azon, hogy az egyik X-faktoros énekesnő, Krasznai Tünde nem léphetett fel a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén, mert korábban felnőttfilmekben szerepelt. 

A vádakra végül csak Semjén Zsolt és Vona Gábor reagált,

Szájer nem. 

Ungár Klára 2015-ben egy Facebook-posztban pedig arról írt, hogy Kocsis Máté és Szájer József rejtőzködő melegek. Kocsis beperelte Ungárt rágalmazásért,

Szájer azonban akkor sem szólalt meg. 

Football news:

Setien is demanding 4 million euros in compensation from Barca. Valverde's resignation cost the club 11 million
Two Cornell players tested positive for coronavirus after the match with Barca
Mbappe finished 1st on the Ligue 1 goalscoring list, scoring 13 goals in 17 appearances. He broke the streak of 4 games without goals
Holland has scored 27 goals in his first 28 Bundesliga appearances. He's the second person to do this
Sevilla are trying to sign Papa Gomez, Monchi is in talks. Atalanta wants to sell him to a club not from Italy
Holand has scored 14 goals in 13 Bundesliga games this season
Neymar is playing his 100th game for PSG. He has been at the club since 2017