logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Szörnyű baleset: átszúrta egy 16 éves versenyző tüdőjét a pálya egyik kiálló darabja – fotók

A pálya-kerékpárosok omnium versenyén sérült le súlyosan Lorenzo Gobbo. A versenypályán több versenyző rótta a köröket egymás után és valószínűleg, amikor az egyikük elesett, meglazíthatta a parketta egy hosszabb darabját. Így amikor a fiatal olasz kerékpáros is megcsúszott és felbukott ott, a mellkasába a faparketta darab dárdaként fúródott bele, átszúrva a versenyző tüdejét.

Úgy tudni, a szörnyű balesetben Lorenzo nem vesztette el az eszméletét, a mentősök pedig azonnal kórházba szállították, ahol egy három órás műtét során távolították el belőle a fadarabokat. A fiatal olasz versenyző jóllehet túl van az életveszélyen, a biztonság kedvéért mégis az intenzív osztályon tartják megfigyelésen. 

Egyébként nem ez az első eset, hogy ezen a pályán hasonló baleset történt, még 2011-ben egy maláj versenyző lábát döfte át egy 25 centis fadarab - írja a Szeretlek Magyarország oldala.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO