Hungary

Te nem vagy Zlatan, ne hívd ki magad ellen a vírust!

Lombardia régió nagyágyút vetett be a maszkviselés érdekében.

Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!

A járvány elleni védekezéshez mindent be kell vetni, tudják ezt Lombardia döntéshozói is, akik semmit sem bíztak a véletlenre: Zlatan Ibarhimoviccsal, az AC Milan labdarúgójával igyekeznek átvinni az üzenetet, miszerint a koronavírus elleni egyik legfontosabb fegyver a maszkviselés.

A kétségtelenül hatásos reklámban a fertőzésen korábban áteső Ibrahimovic saját jelentősége teljes tudatában mondja olaszul:

A vírus kihívott engem, és legyőztem. De te nem vagy Zlatan, ne hívd ki magad ellen a vírust. Mindig tartsd be a maszkviselés és a távolságtartás szabályait.

Szeptember 24-én derült ki, hogy Ibrahimovic koronavírus-tesztje pozitív lett. „A Covidnak volt bátorsága kikezdeni velem. Rossz ötlet volt” – írta akkor a Twitteren.

Football news:

Daniele Bonera: Milan always wants to dominate, that's the club's philosophy. Lille-a difficult opponent
In Buenos Aires, a farewell to Diego Maradona takes place
We will talk to Messi, but we will not ignore the economic situation. Barca presidential candidate Ruso on Leo's future
Sunderland will be owned by the 22-year-old son of Russia's richest woman. In 2016, the family got rid of Marcel
Liverpool and London clubs will be able to let spectators into the stadiums next week, Manchester United and Manchester City-not yet
Henderson about the incident with Suarez and evra I'm Not sure that Liverpool did the right thing. We didn't think about Patrice at all
Shilton on the Hand of God: the Unpleasant aftertaste is over. Maradona - one of the best in history