Hungary

Több helyütt is torlódik a forgalom az autópályákon

Két-három kilométeres a torlódás az M1-es autópályán a főváros irányába, a Győr-Moson-Sopron megyei Nagyszentjános térségében. Ezenkívül az M0-ás autóút keleti szakaszán is lassabb haladásra kell számítani – írja az MTI az Útinformra hivatkozva.

Az M1-es autópályán javítják a burkolatot,

ezért a 103-as kilométernél lezárták a külső sávot, a munkaterület mögött 1-2 torlódás alakult ki.

Az M0-s autóút keleti szakaszán, a 38-as kilométernél a szalagkorlátot javítják, a belső sávot elkerítették a forgalom elől.

Itt 4-5 kilométeres a torlódás.

Közölték továbbá azt is, hogy a 8-as főúton, a litéri elágazás és Veszprém között útépítés miatt lezárták a megyeszékhely felé vezető külső sávot.

A terelt szakaszon baleset történt, mindkét irányban nagy a torlódás; akár fél órával is hosszabb lehet a menetidő - írták.

A honlapon azt is közölték, hogy a magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota közelében lévő határátkelő előtt is várakozni kell az erős tranzitforgalom miatt. Itt 3 km-es a kilépő kamionsor hossza.

Arra is felhívták emellett a figyelmet a honlapon, hogy a magyar-szlovák határszakaszon, Letkés és Ipolyszalka között jelenleg nem lehetséges az átkelés.

Továbbá közölték, hogy a 21-es főúton, Vizslás és Salgótarján között felújítják a burkolatot, ezért a 48-as és az 52-es km között a Somoskőújfalu felé vezető oldalon lezárják a belső sávot.

Football news:

Brad Friedel: Football is a religion in England, and the American owners do not fully understand this
Florentino Perez: Without the Super League, the transfers of Mbappe and Holand are impossible. And not just for Real Madrid
The owner of Bordeaux has stated that he no longer wants to finance the club
The submarine can change the regulations. Clubs want to be excluded from the tournament for a new attempt to create a Super League
Germany and Brazil will play in the same group at the Olympic football tournament
Everton captain on Super League: I'm glad that this nonsense was canceled after the outrage of people. The big six players are not to blame
Super League is a lie. This is a PowerPoint project. The president of La Liga trampled on the bent tournament