Hungary

Új animációs Star Wars-sorozat jön 2021-ben

Új animációs Star Wars-sorozat debütál 2021-ben a Disney Plus streamingszolgáltatáson – írja az MTI a Disney hétfői bejelentése alapján.

A Star Wars: The Bad Batch című sorozat egy különleges képességekkel rendelkező klónosztagot követ nyomon a klónháború utáni időszakban. A vezető producere Dave Filoni lesz, aki többek között a Star Wars – A klónok háborúja, illetve a Mandalorian című sorozatok több epizódját is jegyzi íróként, rendezőként és producerként.

Az új sorozat a nemrégiben véget ért Clone Wars spinoffja, amely szintén a Disney Pluson futott – írja a Verge. A Bad Batch (tükörfordításban nagyjából rossz halom/adag) a Clone Force 99 nevű egység beceneve, amiből már kitalálható, hogy róluk fog szólni az azonos című sorozat. Ezzel az egységgel először a Clone Wars utolsó évadának egyik epizódjában ismerkedhettünk meg.

A Star Wars-streaminguniverzuma szédületes ütemben tágul: bár még a másodikat se mutatták be, már készül a nagy sikerű Mandalorian harmadik évada, és közben további három sorozaton is dolgoznak. Az egyikben Ewan McGregor visszatér Obi-Wan Kenobi szerepéhez; a másikban Diego Luna ölti magára újra Cassian Andor karakterét; a harmadik pedig egy másik idősíkban fog játszódni, mint a korábbi Star Wars-filmek, és női karakterekre fog fókuszálni. Ez utóbbinak az egyik alkotója Leslye Headland lesz, a Netflix Végtelen matrjoska című sorozatának forgatókönyvírója 

A tavaly novemberben indított Disney Plusnak már több mint 50 millió előfizetője volt áprilisban.

Football news:

Ferran Torres: I Don't think Real Madrid will pass Manchester City in the Champions League
Manchester City will receive 15 million pounds after the transfer of Sancho to Manchester United
Buffon-Casillas: without you, everything would be less important
Ake arrived in Manchester to undergo a medical for city. He will be bought for 39 million pounds
Sancho's salary at Manchester United is 17.6 million euros a year. In Borussia, he receives 6 million rubles. Borussia Dortmund Midfielder Jaydon Sancho has agreed with Manchester United about the size of a paycheck
Hasenhuttl is the best coach in the Premier League in July. He is the first Austrian to receive this award
Real can sell Hames to Atletico for 10-15 million euros (El Golazo de Gol)