A Hipernet Home+ Holiday tarifa egyszerű konstrukcióban kínál megoldást azoknak, akiknek rendszeresen rövidebb időszakokra, egy-egy napra vagy hétvégére van szüksége több mobiladatra – például a nyaralóban, vízparton, rövidebb utazások, kirándulások során, vagy a nyaralás alatt szurkolnának kedvenc csapatuknak –, de nem szeretnének helyhez kötött internetelőfizetést kötni.

A mobilrouterrel használható tarifa előnye, hogy a mobiladatért csak azokon a napokon kell fizetni, amikor ténylegesen igénybe veszik; továbbá, hogy egy otthoni előfizetéshez hasonlóan a segítségével több készülékkel is lehet a wifire csatlakozni, a mobileszközökön kívül akár laptoppal vagy okostévével is - közölte a Telenor.

A tarifa állandó költségét egy alap havidíj jelenti, amelynek összege hűségszerződés és készülékvásárlás, valamint e-Komfort csomag igénybevétele esetén mindössze 1000 forint. Ha a felhasználó elkezdi használni a tarifát, automatikusan, külön teendő nélkül aktiválódik a netezést lehetővé tévő 100 GB-os belföldi napi adatjegy, amelynek adatkerete az adott naptári napon belül (00:00 és 23:59 között) használható fel.

A 100 GB díja hűségszerződés és készülékvásárlás, valamint e-Komfort csomag igénybevétele esetén 490 forint; a napi adatjegyek árai a havidíj mellett összeadódnak a havi számlában. A 100 GB-os adatkeretből pedig 1,8 GB felhasználható az EU-n belül. A wifizéshez "kedvező konstrukcióban" mobilroutert is kínál a Telenor - olvasható a cég közleményében.