Hungary

Videó: ez a férfi majdnem agyonvert két járókelőt a X. kerületben

Néhány hét leforgása alatt ez már a második ügye az 51 éves férfinak – írja a 24.hu.

Videó: ez a férfi majdnem agyonvert két járókelőt a X. kerületbenFotó: YouTube

A 24.hu jelentése szerint pár héten belül már másodszor indít eljárást a Fővárosi Főügyészség egy 51 éves férfival szemben, mert az életveszélyesen összevert valakit a X. kerületben, a Hungária körúton található dohánybolt előtt. Mindkét áldozata életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A férfi 2019. július 6-án este ittasan leütött, majd megrugdosott egy férfit. Az áldozat több sérülést szenvedett, ezek közül az egyik fejsérülés életveszélyes volt. Az életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsított férfi panaszt jelentett be a gyanúsítás ellen, de ezt a főügyészség a meglévő bizonyítok alapján elutasította.

A Fővárosi Főügyészség egy fentihez hasonló ügyben már vádat emelt az elkövetővel szemben pár héttel ezelőtt. Az agresszív férfi akkor nagy erővel, ököllel megütött egy másik férfit az arcán ugyanennél a trafiknál. A sértett az ütés következtében hanyatt esett, és a fejét tompítás nélkül a járdába ütve, eszméletét vesztette. A leütött ember súlyos, életveszélyes fejsérülést szenvedett. A támadó jelenleg bűnügyi felügyeletben van.

Forrás: 24.hu
Fotó: YouTube

Football news:

Pedri played his 72nd game of the season. If he enters the field in the final of the Olympics, he will beat the achievement of Bruno
Spain and Brazil will play in the final of the Olympics, Mexico and Japan-in the match for the third place
European champion Sirigu signed a contract with Genoa
Zlatan wanted to return to PSG before extending his contract with Milan
Inter can release Lukaku for 130 million euros
Kane may submit a transfer request from Tottenham in the coming days
🗿 Пике побриĞся †и запустиРмарафон невозмутимыÑ. сеĞфи. Шакира, что творится!