logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

AVSLÖJAR: Örebro Hockeys glädjebesked – backstjärnan stannar

Kristian Näkyvä fullföljer sitt tvåårskontrakt med Örebro. Finländaren har uppgetts vara på gång till NHL men kommer att stanna i SHL. Bild: Johan Bernström/Bildbyrån
Kristian Näkyvä fullföljer sitt tvåårskontrakt med Örebro. Finländaren har uppgetts vara på gång till NHL men kommer att stanna i SHL. Bild: Johan Bernström/Bildbyrån

Nick Ebert fick de flesta av rubrikerna av Örebros backar den gångna säsongen och även efter. Amerikanen vann Örebros poängliga och var efter säsongen på glid till NHL. I måndags presenterades han också av Ottawa Senators.

En som inte genererade lika mycket rubriker men som också presterade på en väldigt hög nivå var backkollegan Kristian Näkyvä. Den 28-årige finländaren gjorde 27 poäng (6+21) på 51 grundseriematcher och var genomgående en av Örebros bästa spelare den gångna säsongen.

Precis som Ebert har Näkyvä omgivits av NHL-intresse efter säsongen. Svenska Fans uppgav tidigare att han skulle vara nära ett kontrakt med Edmonton Oilers.

En som inte genererade lika mycket rubrikE

Men det blir inget spel i NHL nästa säsong utan i stället blir det ytterligare ett år i Örebro Hockey för finländaren. Sporten och Hockeypuls har varit i sms-kontakt med hans agent Thomas Sjögren som svarar så här på frågan om Näkyvä stannar i Örebro.

– Ja.

Ett glädjebesked för Örebro som tidigare tappat Aaron Palushaj till Davos och Nick Ebert och Rodrigo Abols till Ottawa, respektive Florida trots gällande kontrakt.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO