logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

Bosses tips: Bournemouth spräcker kryssnollan i jackpotomgång

Crystal Palace svarade för en toppinsats mot Arsenal under påskhelgen. Bra segerchans även hemma mot Everton på lördag. På bilden är det James McArthur som jublar efter ett av CP:s tre fullträffar i Londonderbyt.
Crystal Palace svarade för en toppinsats mot Arsenal under påskhelgen. Bra segerchans även hemma mot Everton på lördag. På bilden är det James McArthur som jublar efter ett av CP:s tre fullträffar i Londonderbyt.

Den engelska fotbollen är nu inne i ett avgörande skede och då är det extra viktigt att hålla koll på vilka lag som har mest att spela för. Motivation slår oftast klass – det är en gyllene regel.

På lördag är jag ensam på Tio tidningars Tips om att tro på oavgjort i mellan Southampton-Bournemouth. Är jag rätt ute i mina funderingar innebär alltså att Bournemouth spräcker kryssnollan på bortaplan. En poäng är också bra för Southampton i ett förväntat tufft sydkustderby i jakten på nytt PL-kontrakt.

Brighton och Cardiff är indraget i streckstrid i botten. Har feeling för att båda tar tar tre poäng på lördag, mot Newcastle respektive Fulham.

Crystal P-Everton är en oviss historia – 4-2-4 är teckenfördelningen. Trots Evertons utklassning av Manchester U ser jag CP som favorit.

Bästa spikarna: Brighton, Norwich och Swansea.

Mitt facit förra veckan:

Stryktipset:

7 rätt på enkelraden.

9 rätt på 24-raders.

11 rätt på stora systemet.

Måltipset:

2 rätt på enkelraden.

3 rätt på R12-systemet.

Veckans förslag:

STRYKTIPSET

Enkelrad (24 rader)

1. Brighton-Newcastle 1

2. Crystal Palace-Everton 1

3. Fulham-Cardiff 2 (12)

4. Southampton-Bournemouth X (1X)

5. Watford-Wolverhampton 1

6. Birmingham-Wigan 1

7. Bristol City-Derby 1

8. Middlesbrough-Reading 1

9. Norwich-Blackburn 1

10. Preston-Sheffield Wednesday 1

11. Queens Park-Nottingham 1 (1X2)

12. Swansea-Hull 1

13. Sirius-Elfsborg 1 (1X)

Stora systemet, 2 304 rader (utgå från 24-raders): Brighton, Norwich och Swansea spikas. Helgardera match och 13. Ta med ett X i match 2, 5, 6, 7, 8 och 10.

MÅLTIPSET

Enkelrad: 4, 5, 7, 9, 19, 20, 29, 30.

R12-system: 4, 5, 7, 9, 10, 12, 16, 19, 20, 28, 29, 30.

• Enkelraden på stryktipset och R12-systemet på måltipset är Dala-Demokratens tips i ”10 tidningars tips”.

• 24-raderssystemet på stryktipset och enkelraden på måltipset är Dala-Demokratens tips i ”20 svenska experter tippar” i Vi Tippa.

Themes
ICO