logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

Federley (C): Jo, EU-valet är ett värderingsval

Valet på söndag är ett värderingsval. För Centerpartiet är våra prioriteringar i EU-samarbetet tydliga. Vi står upp för jämställdhet, en aktiv politik för klimat och miljö, en liberal rättsstat och fri press, tryck- och yttrandefrihet. På många håll i Europa är just de värderingarna hotade.

När högerpopulistiska krafter kraftsamlar inför valet är det anmärkningsvärt att Christofer Fjellner hellre vill diskutera mötesformalia. Det går inte att blunda för de attacker som dessa partier gör mot rättsväsendets och medias oberoende, att de utmålar flyktingar som fienden och att de inskränker kvinnor och homosexuellas rättigheter. Det visar bara att han inte har förstått vad som står på spel i det här valet.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO