logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

Ilskan efter megatrejden: ”Det värsta de har gjort”

New Orleans Pelicans fixstjärna Anthony Davis trejdas till Los Angeles Lakers. 

Lakers får ge upp tre spelare i utbyte – och nu rasar LaVar Ball, pappa till en av spelarna som offras, mot affären. 

– De kommer att ångra det, säger han till ESPN.

Det har spekulerats ett tag i att Anthony Davis skulle lämna New Orleans Pelicans efter säsongen. Stjärnans agent bekräftade i vintras att han lämnat in en begäran om att bli trejdad, men det har varit oklart om han skulle spela klart sin sista säsong på kontraktet  och gå som free agent nästa sommar, eller lämna direkt. 

Nu skriver både ESPN och New York Times att Pelicans kommit överens om en affär med Los Angeles Lakers. Uppgifterna säger att Pelicans skeppar i väg Davis till Kalifornien, i utbyte mot Lonzo Ball, Josh Hart och Brandon Ingram och tre förstaval i draften. 

Ilska efter Anthony Davis till Lakers

Lakers megastjärna LeBron James har välkomnat Davis på sitt Instagramkonto. 

”AD är på väg! Nu kör vi, broder. Det här är bara början”, skriver James. 

LaVar Ball, pappa till Lonzo – en av spelarna som Lakers offrar i trejden –, är inte lika nöjd över affären som LeBron James. 

– Det här är det värsta Lakers har gjort och de kommer aldrig att vinna en titel. Jag garanterar det, säger Ball till ESPN.

Kan få sällskap av tredje stjärna

Tv-profilen, som även har en luddig bakgrund inom amerikansk fotboll, menar dock att han är glad över att sonen Lonzo nu lämnat klubben. 

– De kommer att ångra det, och då kommer jag ha roligt. Jag sa att allt var på väg att krascha samman – och nu har det kollapsat totalt. Men som tur är hoppade min son av skeppet innan det exploderade, säger Ball.

Det ryktas även att Kyrie Irving, Kawhi Leonard eller Kemba Walker kan vara på väg till Lakers för att bilda en riktig supertrea tillsammans med David och James. 

New Orleans Pelicans kommer med all sannolikhet att välja jättetalangen Zion Williamson i sommarens draft. 

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO