logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden
An article was changed on the original website

Kaptenen hjälte – när Redhawks kvitterade

Malmö har kvitterat kvartsfinalserien mot Frölunda.

Fredrik Händemark blev stor matchvinnare med sitt 3-2-mål. 

– Jag försökte trycka den mot bortre och den satt fint, säger Fredrik Händemark i C More. 

Frölunda nollade Malmö i den första kvartsfinalen och vann med 4-0. Under tisdagen var det dags för den andra matchen, denna gång på hemmais för Malmö. 

En jämn match som innehöll mycket mål, många chanser, tjafs och utvisningar.

Det var en stökig första period där det var mycket gräl, närkamper och tjafs. Och i slutet av perioden uppstod det gräl mellan de flesta av spelarna på isen. Då ledde Malmö med 1-0 efter mål av Lars Bryggman. 

Malmö Redhawks vann mot Frölunda

Den irriterande stämningen mellan lagen och spelarna skulle fortsätta hela matchen. 

I den andra perioden satte Jens Olsson dit 2-0 för hemmalaget. Det var ett skott som ställde Johan Mattsson helt efter en styrning på egna spelaren Joel Mustonen. Men en annan Joel, nämligen Lundqvist i Frölunda kunde bara sekunder senare reducera till 2-1 efter en snygg styrning.

En av matchens förgrundsfigurer, Ryan Lasch, kvitterade också till 2-2 med bara sekunder kvar av den andra perioden. Han rörde till det ordentligt för Malmö under hela matchen. 

– Han kommer driva dem till vansinne. Han får med sig utvisningar och gör mål, säger Niklas Wikegård i C More. 

Men Malmö skulle till slut få sista ordet. Fredrik Händemark gjorde 3-2 och blev stor matchvinnare för sitt Malmö som därmed kvitterade till 1-1 i kvartsfinalserien. 

– Det var meningen att vi skulle göra en variant som blev trasig. Men pucken dök upp, jag tryckte till och det blev mål, säger Fredrik Händemark i C More. 

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO