logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

Kvarnsvedens tuffa avbräck – backklippan missar hemmafajten mot Kalmar: "Får ta en dag i taget"

Kvarnsveden får klara sig utan Hannah Claesson i lördagens match mot Kalmar.

Fotbollsvagabonden som har avverkat fyra länder – möt Kvarnsvedens nya försvarsgeneral: "Har gett mig en enorm utveckling"

Hannah Claesson anslöt till Kvarnsveden inför säsongen och har snabbt blivit en nyckelkugge i nybyggets backlinje.

Mittbacken har hittills startat i samtliga matcher under säsongen, men i hemmamatchen mot Kalmar på lördag får hon finna sig i att stå vid sidan.

Detta efter att en skadad Claesson tvingades kliva av i förtid i Kvarnsvedens segermatch mot Sundsvall förra helgen.

Diagnosen – en bristning i baksidan av ena låret.

– Vi får ta en dag i taget, men jag hoppas att det inte blir så långvarigt, berättar Claesson, som på torsdagsträningen rehabade, samtidigt som resten av laget tränade som vanligt.

Kvarnsveden fortsätter på segerspåret – nollade SDFF: "Otroligt viktigt"

Hannah Claesson har snabbt blivit en viktig kugge i Kvarnsveden.

Hur lyder prognosen?

– Det får vi se. Det beror på hur kroppen reagerar och hur bra rehaben går. Men jag hoppas att det går bra.

Skadan var ett litet hack i det KIK-maskineri som annars har gått som tåget på sistone. Efter den halvdana starten har man nu tagit två raka, klara, segrar mot Lidköping och Sundsvall.

– Jag tycker att hela laget har hittat bättre i positionerna och vi har börjat få utdelning på vårt hårda slit. Nu har det börjat klicka. Så det är jättekul. Nu är det bara att jobba vidare, säger Claesson.

Stekhet tvåmålsskytt, straff och heta chanser – se alla höjdpunkter från målrika mötet mellan SDFF och Kvarnsveden

Positivt för Kvarnsveden, när det gäller mittbackspositionerna, är dock att Alva Lundin åter är i full träning efter handfrakturerna hon ådrog sig i premiären. Samtidigt är även Bea Gärds är tillgänglig på positionen, då hon nyligen kommit hem till Sverige efter sitt första collegeår i Usa.

Themes
ICO