logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden

Lionsdamernas tjejkväll nästan slutsåld – priserna fyller flera kassar

Gerd Perols och BrittMarie Pettersson har fyllt ett stort antal kassar med skänkta priser som kommer att lottas ut under ”Tjejkvällen”.

”Tjejkväll” är rubriken på arrangemanget i Folkets hus festsal. Jungen kommer att visa modet som gäller för hösten och vintern och i övrigt blir det servering av en enklare maträtt med efterföljande kaffe och dessutom musikunderhållning.

– Företag i bygden har välvilligt ställt upp som sponsorer och skänkt olika former av vinster och presentkort. Vi har fått in så mycket från sponsorerna att samtliga i publiken kommer att vinna något på sina entrébiljetter. Företag har också skänkt dryck och mat till de tapastallrikar vi serverar, konstaterar BrittMarie Pettersson.

Biljettpriset är satt till 250 kronor och Pettersson räknar med att det kommer att bli ett rejält netto som Ängsklockan sedan kan skänka till olika former av välgörande ändamål.

– Under de 12, 13 år jag varit med har Ängsklockan inte haft någon modevisning. Nu har vi redan börjat planera för en till och den kanske blir av redan i vår.

BrittMarie Pettersson och Gerd Perols glädjer sig åt det stora intresset för ”Tjejkvällen”. Det blir ett rejält netto till välgörande ändamål.
All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO