logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Sweden
An article was changed on the original website

Nya bilden på lille Archie – firar Harrys första fars dag

Det har varit hittills varit sparsamt med bilder på prins Harrys och Meghans bebis Archie.

Men nu har det lagts upp en bild på deras officiella Instagramkonto.

”Grattis på fars dag”, står det i inlägget.

Det var den 6 maj som nyheten kom från det brittiska kungahuset:

Prins Harry och Meghan, hertig och hertiginna av Sussex, hade fått sitt första barn, sonen Archie.

I morgon, måndag, blir han sex veckor. Och i dag, söndag, får prins Harry fira sin allra första fars dag, som i Storbritannien firas i juni till skillnad från i Sverige där vi firar våra pappor andra söndagen i november.

Tunt med bilder på Archie

Det har hittills varit sparsamt med bilder på lille Archie. Ett par dagar efter födseln gjorde hertigparet ett officiellt framträdande framför ett utvalt pressuppbåd, där de visade upp den nyfödde på bilder som sen kablades ut över världen.

Efter det har det varit tyst.

Eller, på mors dag 12 maj lades det upp en bild på två små fötter på Meghans och Harrys officiella Instagramkonto – men det är också det enda.

https://www.instagram.com/p/BxXS3l4pz2j/

Nu väljer det kungliga paret att visa upp en ny bild på lille Archie. På bilden syns hur han ligger i sin pappas famn och grabbar tag i ett långfinger på prins Harry.

”Grattis på fars dag! Önskar en väldigt speciell första fars dag till hertigen av Sussex”, står det i inlägget på Instagram.

https://www.instagram.com/p/ByxRc1hlo6Y/

Meghan och Harry värnar privatlivet

Meghan och Harry har valt att hålla en låg profil när det kommer till bebisen – de ville till exempel inte gå ut med beräknat födelsedatum – och hertigparet är månt om att vara privat när det kommer till familjelivet.

Sen hon och Harry visade upp Archie har Meghan bara synts till en gång, i samband med att drottningens 93-årsdag firades med en traditionsenlig militär ceremoni förra veckan.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO