Andorra

Àlex Iscla s’imposa en la Naturland Enduro Race

La Naturland Enduro Race va posar punt final a la seva estada a Natuland amb un andorrà al més alt del podi masculí. Els ciclistes que partien com a preferits, el tricolor Àlex Iscla i l’actual campiona d’Espanya, Sara Gay, van complir amb les expectatives i es van imposar en la Naturand Enduro Race que es va celebrar a Sant Julià de Lòria aquest cap de setmana.

Iscla, del Furious Bici Club, va marcar el millor temps dels trams cronometrats en totes les categories, amb 17.51.46. La classificació general (Scratch) va ser completada amb la segona plaça de l’australià Jordan Prochyra, amb una diferència de prop de quatre segons més, i la tercera, del català Ferran Jorba. En fèmines, l’ambaixadora de Naturland, Ares Masip, va ser la segona classificada, i Alba Lara la tercera. Cal destacar també el quart lloc de Guillem Casal a la general, i el 12è lloc d’Arnau Graslaub, ambdós corredors del Principat. A més, Graslaub es va imposar a la seva categoria d’edat (júnior).

Un centenar de ciclistes van completar el recorregut dels quatre trams cronometrats, amb sortida a la Cota 1.600 a través d’un recorregut de 38 quilòmetres. La primera competició d’enduro al Naturland Bike Center clou amb «molt bona valoració» per part dels tècnics de l’UCI, dels organitzadors i dels esportistes, segons es va comunicar des de l’estació.

La plaça Germandat es va convertir en l’escenari de l’arribada urbana, un fet excepcional, ja que la meta d’aquest tipus de curses no sol estar situada enmig d’una ciutat, sinó als afores o en un espai de muntanya. Finalment, va tenir lloc el lliurament de premis de la Naturland Enduro Race, de l’Enduro World Series Qualifier, de la Copa Pirineus, i del Campionat d’Andorra.